Me  një  pamje  fantastike  mbi   liqenin  artificial  të Tiranës  dhe  shumë   afër   kopshtit   Zoologjik   kjo ndërtesë  banimi   ofron  një   vend  perfekt   të  qetë   e  me  ajër   të   pastër   për   shtëpinë   tuaj.
Një   godinë   banimi   me  sipërfaqe   totale   ndërtimi   11.254 m²  me   6 kate, papafingo, një   kat   podrum   dhe   me  më  shumë  se  100  vende   parkimi,  thotë   gjithçka   për   të   gjithë   që   vlerësojnë   të   bukurën   dhe   natyrën.
I   rrethuar   nga   ambiente  të   gjelbëruara   dhe   lulishte ,  me   shërbimin   e   sigurisë ,   mirëmbajtjes  dhe   vetem   5 minuta  larg  nga  sheshi   “Nënë  Tereza”,  ky  objekt   është   destinacioni   i   duhur   për  ju   dhe  familjen   tuaj .