Pranë  Komunës  së  Parisit, përballë   Kristal  Center , në  një  prej  pikave  më  strategjike  të  urbanizimit  të  kryeqytetit, ngrihet  kompleksi  banimit  “Kristal” ,i  cili  ju  ofron banorëve komoditetin e hapësirave  të  bollshme  dhe  plot  dritë. Me  2  kate  parkimi   nëntokësore, 2 kate  shërbim  dhe 7 kate banimi , ky  kompleks  është  vendi  ideal  nëse  jeni  duke  kërkuar  për  banesën  apo  biznesin  tuaj  në  një  zonë  të   zhvilluar.