I  konceptuar   dhe   projektuar   si   një   kompleks   banesash, i   përbërë   nga   tre   objekte   me   nga    9 kate, “Kika 3”  vjen  i  pozicionuar   në   një   prej   zonave   më   me   jetë   të  Tiranës.
Pranë  Komunës  së  Parisit,  Rruga  “Robert  Zhvarc”  pranë   shkollës   “At  Zef  Pëllumbi”,  ky   objekt   me  7 kate  banimi,  1  kat  shërbime  dhe  2  kate  parkim  nëntokësor   ofron   një   sipërfaqe   ndërtimi   prej 14.000 m².
Ndërtim   cilësor,  me  hapësira   të  bollshme   e  të  ndriçuara  natyralisht,  kompleksi   “KIKA 3”  është  një vend   ideal  për  një shtëpi   të   qetë   dhe   funksionale.  
Objekti   rrethohet   nga   sipërfaqe   e   gjelbëruar   e   projektuar   si   lulishte   dhe   kënd   lojërash   për fëmijët   tuaj.   Mirëmbajtje   dhe   siguri   24 orë.