PAJTONI BUSINESS CENTER është pranë klientëve të saj me ambiente shërbimi dhe zyra të personalizuara që prej  korrikut 2015.
është një qendër biznesi e konceptuar me 3 kate dyqane, 3 kate zyra dhe 1 kat parkim nëntokësor, me shërbim sigurie 24 ore.
Në dyqanet tona, ju mund të gjeni dhe kompletoni shtëpine tuaj  me emrat më të mire të arredimit bashkëkohor.
Qetësine dhe shplodhjen e ditës suaj të punës e gjeni në ambientin modern dhe familjar të Bar Restorant Pajtoni, i cili vjen në shërbim të zyrave, klientëve si edhe për prenotime dhe aktivitete të ndryeshme.

PAJTONI CENTER - SHTEPIA JUAJ E DYTE...